Mitsubishi Eclipse Cross

1.5 DI-T First Ed
  • CARPLAY
  • PARKSENS V+A
  • TREKHAAK
  • CAMERA!
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 94.406 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-757-BR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurSterling Silver (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Ervaar heerlijk rijgedrag, luxe opties en elegante vormgeving met de Mitsubishi Eclipse Cross. De Eclipse Cross heeft een sprekende, elegante uitstraling gekregen door het strakke lijnenspel welke de combinatie van een SUV en coupé benadrukt. De grille, sportieve 18” lichtmetalen velgen, spoiler en dakrails voegen daarbij ook toe aan het geheel wat afgemaakt is met de prachtige Sterling Silver metallic lak. Luxe opties zoals Apple CarPlay/Android Auto, head-up display, elektrische climate control, parkeersensor voor + achter en verwarmde voorstoelen en nog heel veel meer, verzekeren u van een comfortabele rit, keer op keer.

En dat is nog niet alles: de Mitsubishi Eclipse Cross is ook nog eens uitgevoerd met een trekhaak. Met een capaciteit van 1600 kg biedt de trekhaak veelzijdigheid, perfect voor het trekken van een aanhanger of caravan, maar ook voor het bevestigen van een fietsendrager om uw (elektrische) fiets mee te nemen.

De getoonde vraagprijs is inclusief ons basis servicepakket bestaande uit tenaamstelling, stofzuigen, wassen, NAP check en een geldige apk keuring. Voor een meerprijs van € 795,- leveren wij uw auto af als GARANT OCCASION inclusief een onderhoudsbeurt conform fabrieks voorschrift, halve tank brandstof, professionele poetsbeurt met interieur reiniging, minimaal 12 maanden geldige APK, 12 maanden Garant Occasion garantie en 12 maanden pech onderweg service door heel Europa. Kortom..... verzekerde kwaliteit.... Vanzelfsprekend is inruil ook mogelijk. Voor meer informatie kijk op https://www.autoaaltink.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer: 0548 620 320 Deze publicatie is met zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de genoemde gegevens.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun achter
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap